Nytårsforsæt 2017

sportogleg

sponseret

Så er det ved at være tid til at sætte sine nytårs forsætter, jeg har ikke helt sat mig på hvilke forsætter jeg vil sætte i år. Men jeg tror det bliver noget i retningen af, flere ferier, weekendture i skoven eller slotsparken, mere champagne, motion, nul sukker og mere hjemmepresset juice.

Det er nogle lidt atypiske nytårs forsætter, men de skal jo passe til hvor man er i livet. Mange laver forsætter med motion, sundere kost, flere kilo der skal forlade sidebenene eller klassiskere at stoppe med at ryge. Personligt stoppede jeg med at ryge for 14 år siden, det var via den gammeldaws metode – en kold tyrker (er det kommet på en liste ovee ukorrekt udtryk?). I dag ryger folk e-cigaret, el cigaret, e smøg, ecigaret kært barn har mange navne – eller det barn er ikke så kært hos mig, jeg kan ikke forstå at så mange tror det er sundere! Hvordan kan en elektrisk dims der giver røg i lungerne, være sundere?? Alt der ryger og giver røg i lungerne kan da ikke være sundt, i min verden er det logisk, ligesom man jo heller ikke ryger e cigaret indendørs! Jeg har både set folk babbe på de elektriske dimser i bussen, i storcenter og på restuaranter. Jeg tror der er mange byer der kommer til at lave samme forbud som New York, at man ikke bruge dem indendøre – for hvem siger at det ikke er skadeligt at være passiv ryger til en e cigaret?

Hvis man gerne vil stoppe med at ryge, vil jeg anbefale at man kontakter en rygestop rådgiver – det er da også et nytårs forsæt i sig selv, bare det at tage skidtet til at søge rygestop hjælp.

Har I nogle nytårs forsætter?

Skriv et svar