Nytårsknald og hørerskader

nytaar

Så er det i morgen, årets sidste dag – jeg syntes altid at den dag kommere hurtigere end jul, sommerferie og ikke mindst min fødselsdag. Det hænger nok sammen med, at vi kun lige får julen overstået, og bang så er det nytår. Man når dårligt nok at få spist resterne fra julefrokosten, inden at man har køleskabet fyldt med nytårs middagen. Da vi var ude for at handle ind til juleaften, altså det sidste d. 22/12 var der allerede nytårs varer på hylderne. Den 23/12 var manden min på jagt efter knallerter til juletræet, desværre skulle han 4 butikker igennem, inden han fandt en butik der ikke havde gemt julepynten væk. Tænk at man ikke ville kunne købe alt ind til en juleaften dagen før, der er måske nogle hvor ferien til Tailand bliver aflyst i sidste øjeblik, de skal vel også have mulighed for at holde en god jul, med alt det deres traditioner foreskriver. Måske det bare er i vores område, at man skal være i god tid, men vi skal selvfølgelig også have tid til at planlægge og købe ind til nytårsfesten.

Vi skal holde nytår hjemme, det er helt sikkert det nemmeste og roligste med 2 små børn, jeg skal alligevel kun have en mundfuld rødvin og et halvt glas champagne – hurra for amning! Men hvad pokker, det er jo kun et enkelt nytår, der kommer i kassen med alkoholfrie nytårs aftner som 30 årig. Det er ikke fordi at jeg vil rulle rundt i alkohol, nu er jeg jo mor så passer sig ikke rigtigt – og slet ikke når man vågner dagen efter med kvalme og ondt i hovedet, puha der er visse ting der ses som en bonus når man er gravid og ammer. En bonnus ved at være ædru nytårsaften er, at man kan se alt fyrværkeriet, og huske at gå indendøre når det larmer for meget. Som teenager var vi ude i flere timer, der blev skudt bragende krudt af lige rundt om os, og vi var fuldstændig ligeglade med at det ringede for ørerne. Det er nærmest et held, at jeg ikke har fået en hørerskade, men det er nok lige så slemt som alle de weekender vi har brugte på diverse diskoteker med bulerne popmusik. For jeg var ikke typen der havde ørepropper med i byen, dem havde jeg heller ikke med på Roskilde eller til koncerter – jeg har dem heller ikke med i dag når jeg tager til koncert. Jeg går mere efter min fars råd, så vi stiller os ofte ved lydmanden, det er jo ham der vurdere om det lyder godt der hvor han står.

Husker I at passe på jeres ører? Eller er I lige uansvarlige som mig, når det kommer til de små ører?
sponsoreret fra Lise

Skriv et svar