Ønsker 2017 #1

Boar Brush*Glitter Brush*Clarins gaveæskeChloé SignaturClarins serum*Støvler*Bluse*Bukser*Rød strik*Smykker*

Reklame//indlægget indeholder reklamelinks – de er markeret med *//I dag er der kun 13 dage til min fødselsdag, og lige derefter kommer julen. Så jeg tænker det kun er på tide, at dele en masse af mine ønsker. Min familie har altid sagt, at jeg har mange ønsker – det har jeg også og i det her indlæg kommer nogle af dem. Men fordi der er så mange, tænker jeg at komme med en lille serie af ønsker.

Jeg har virkelig brug for en ny børste!! Jeg har en med vildsvinehår som jeg en gang købte i the bodyshop, dengang jeg boede hjemme. Som I nok kan fornemme er den rimelig gammel efterhånden, I tirsdags var det nemlig 15 år siden, at jeg flyttede hjemmefra. Ret vildt faktisk, tænk at det er 15 år siden  jeg flyttede sammen med manden min <3 Nå men den børste er altså mindst 16 år gammel, så derfor kunne den godt bruge en afløser, men jeg kunne også godt bruge en almindelig børste som den lilla.

Tøj ønsker i rød og grå

Der går næsten helt julenisse i den, men jeg kunne virkelig godt tænke mig de her bukser. De er virkelig fine, og ville passe perfekt sammen med den lysegrå strik. Den stribede strik ville varme mig igennem vinteren, og så skal man aldrig gå ned på striber 🙂 Jeg har et evigt godt øje til striber, og det er næsten alt med striber, men specielt bluser. Jeg drømmer altid om Mads Nørgaard striber, han kan virkelig noget med striber! Et par nye vinterstøvler ville også falde i god jord, og en god serum til vinter plaget hud. En god duft og fine smykker skal man heller ikke gå ned på 😉 Jeg er altid så spændt på, hvad jeg får i gave, at jeg næsten ikke kan vente.

Er I også begyndt på åres ønske liste? Jeg plejer at have min klar til Black Friday, så kan folk få mere for deres pengene.

4 Replies to “Ønsker 2017 #1”

Skriv et svar