Ønsker 2017 #2

Flere ønsker

Mads Nørgaard Bluse*Grøn bluse fra Storm og Marie*Lyserød strik*Nomess Copenhagen BoxBordkalenderKalender

Reklame – indlægget indeholder reklamelinks, de er markeret med *// Jeg begyndte at tale lidt om dette års ønsker i torsdags, og det er allerede blevet tid til et lille indlæg mere. Allerede i sidste indlæg løftede jeg sløret for, at jeg har mange ønsker. Og så skriver jeg endda ikke hvert stykke tøj som jeg ønsker mig på, for det bliver alt for meget. Jeg kører mere bare overskrifter, strik i str. M i bomuld og/eller uld. Min familie ved godt, at jeg vil have rene produkter. Jeg har det bare bedre i bomuld end acryl. Jeg mangler faktisk strik i mit skab, jeg er virklig blevet glad for varm strik. I dag har jeg siddet på arbejdet og frosset, og det er da kun fordi jeg ikke har taget en strik på i dag.

Ønsker der skaber orden og styr på dagene

Jeg kan godt lide at få styr på mine ting, lidt ligesom jeg fik på min skuffe med de her kasser. Kalenderen fra Arne Jacobsen har jeg i år, og den er jeg meget glad for. Der er plads til at skrive i den, så som huskelister og ideer der bare skal ud af hovedet. Jeg har lært, at mine tanker skal ud af hovedet og skrives ned, så der er plads til nye ideer. Kort sagt så er jeg mindre stresset, og min hukommelse bliver ikke fyldt med ting der lige så godt kunne stå i min kalender. Bordkalenderen er både smuk og praktisk, jeg er sikker på at Guldklumpen vil se det sjove i den 🙂 Til sidst ønsker jeg at få mere styr på min sminke, det er et stort rod lige nu. Og så et ekstra spejl, det kunne jeg virkelig godt bruge.

PoloT-shirt

Skriv et svar