Ønsker 2018/1 – de nye ønsker

Indeholder Affiliate links*

Der er ikke længe til hverken min fødselsdag eller jul, derfor tænker jeg også at det er på tide, at få gang i ønske indlæggene. Det mærkelige er, at i år jeg ikke haft mange ønsker. Eller det har jeg helt sikkert, jeg kan bare ikke huske dem, og jeg har heller ikke fået dem skrevet ned. Ikke just den bedste sammensætning her 7 dage før min fødselsdag.
Jeg har inviteret gæster til min fødselsdag, tjek! Men nu begynder de at spørge efter ønsker – knapt så meget tjek ved den!

Ønsker 2018

Men jeg må jo hellere til at komme i gang! Jeg ønsker mig selvfølgelig cremer og parfumer, det gør jeg nemlig hvert år 🙂 Mest fra de samme mærker, men i år har jeg samlet en lille collage med nye ønsker.

ønsker

Kjole*RulleFiskBog*ÆtherSerumKarmameju BlazeKarmameju Soft  – PelsCroc støvler*

Nyheder fra Karmameju

I løbet af året er der kommet nye produkter fra Karmameju, både en deodorant helt uden aluminium, alum, alkohol, alkohol denat, triclosan, silikone og parabener, 7 ingredienser der alle er mistænkt for at have en skadelig effekt, når vi påfører dem i armhulerne. Jeg blev helt chokket da jeg læste bagpå min deodorant i skabet, derfor SKAL Karmameju SOFT flytte ind hos mig! Deodoranten indeholder desuden heller ikke allergener fra de 26 deklarationspligtige parfumestoffer, dermed er SOFT et allergivenligt valg. Den anden nyhed fra Karmameju der har fundet vej til min ønskeliste er BLAZE. Et produkt der er udviklet til at afvikle nakkespændinger, hovedpine og ømhed i kroppen der stammer fra mange timer foran skærmen, afbrudt nattesøvn og hektiske dage med mange ting at se til. Igen er BLAZE udviklet for at kunne give os forbrugere et mere naturligt produkt, til at hjælpe os i hverdagen.

Kinesisk ansigts massage med smukke sten.

Igennem 2018 har der været mange jaderuller i mit Instagram feed, først tænke jeg bare at det var et værktøj til keramik – man ved aldrig hvad der bliver populært i storbyen 😉 Men jeg blev nysgerrig, og ikke mindst efter at jeg hørte et afsnit af SMART the Podcast, hvor Frede havde købt en rosakvarts rulle. Rullen stammer fra Kina og bruges til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrkes cellevævet og du vil opleve en opstrammende effekt efter noget tid. Du kan også opnå mere glød af den øgede blodgennemstrømning. Rullen ruller bedst ved brug af en ansigtsolie eller serum.

Jaderullen fås i både grøn og hvid, den lilla er en ametystrulle og så den lyserøde rosakvarts rulle. Alle har hver deres unikke effekt.

Den lille fisk er en Gua Sha som bruges til at massere ansigtet. På den måde øges blodcirkulationen betydeligt og bindevævet løsnes op og giver slip på spændte muskler. Bevægelserne hjælper affaldsstofferne ud af lymfeknuderne og ind i det store kredsløb, hvor de kan skilles ud af kroppen. Ved at bruge Gua Sha-stenen dagligt vil man opleve fine resultater på hudens elasticitet, linjer og glød. Den lille fisk fås i både ametyst, rosakvarts, bjergkrystal og obsidian.

Resten

Jeg ønsker mig altid lidt tøj og sko samt et par bøger. Kjolen er fra Pieces og er den fine karry farve, der helt sikkert bliver et hit igen i 2019. De lange støvler har jeg kigget på nogle gange, og nu har de ramt min ønskeliste. De er i croc mønster, hvilket gør at de skiller sig lidt ud. Pelsen er i den fineste lilla nuance, og vil være så fin til både kjole, nederdel og jeans. Bogen er sidste nye skud fra Julia Lahme, så den er helt sikkert god. Har I læst den?

Et andet ønske kunne altså godt være denne Glutenfrie Bagebog fra Meyers*

One Reply to “Ønsker 2018/1 – de nye ønsker”

Skriv et svar