Ønsker til boligen i dansk design

dansk design

Reklame//

Jeg går og drømmer om lækre danske design klassikere, flotte stole fra Wegner og Arne Jacobsen gerne sat sammen med et smukt og råt plankebord. Over det måtte der meget gerne hænge en kogle, bare en lille en. Men sådan et møblemangt løber hurtigt op i kr. 100.000,- så det må forblive ved drømme. Men man kunne jo godt begynde at samle lidt, bare en enkelt stol i ny og næ 😉 Som barn fik jeg en Barbie lyserød 7’er stol, ret vildt at tænke på at min skrivebords stol var af Arne Jacobsen design. Det var nok det eneste med rigtigt designer mærke på mit værelse. Et lille lyserødt design ikon.

Dansk design i mit hjem

Som jeg blev ældre blev jeg mere og mere interesseret i dansk design, men ting tager tid. Nu har vi det flotteste stel fra Royal Copenhagen, vores entre er indrettet med smukt træ fra skagerak, og der står friske blomster i en Lyngby vase. Det hele flasker sig i den rigtige retning, og når vi en gang flytter i eget hus. Er jeg sikker på, at vi får smukke danske design møbler!

Vores lille hjemmekontor er også godt på vej, vi mangler dog en bordlampe og drømmen er en lille ph lampe. Der findes mange forskellige designerlamper på market, men vi er helt enige om at den perfekte bordlampe er designet af Louis Poulsen! Jeg er sikker på at blandingen mellem klassisk dansk design og ny moderne teknologi i form af en iMac, bliver den perfekte kombination.

Jeg har det med mine møbler, som jeg har det med mit tøj. Det skal være klassisk og meget gerne i dansk design. Ja jeg ved godt, at jeg er bidt af flere amerikanske mærker. Men jeg er jo også fascineret af landet, og vores fantastiske ferier i landet. Er I også fascineret af de gamle danske design perler?

2 Replies to “Ønsker til boligen i dansk design”

  1. Haha fedt, at du havde en lyserød 7 stil 🙂
    Jeg er også fan af gammel dansk design. Ville bare sådan ønske, at man havde plads til dem alle 🙂

Skriv et svar