soveværelset

Lys Billede Puder SengetøjKurv

Vi var ude og slå katten af tønden i går, os alle 3 – det var faktisk helt sjovt at få lov til at svinge fastelavnskøllen igen! Der var ingen af os der kom hjem med en krone, men vi havde et par dejlige timer ude i det gode vejr. Det hverken blæste eller regnede, så det var en hel fornøjelse at være udenfor. Fuglene pippede i træerne og vi fik følelsen af, at foråret venter på os lige om hjørnet. Hvert år når foråret titter frem, får jeg lyst til at lave om derhjemme, der er altid nogle småting der kunne justeres.

I soveværelset ville jeg elske nyt sengetøj i blødt bomuld, og meget gerne i en frisk forårs farve som den på billedet. Kurven skulle bruges som vasketøjskurv, så man nemt et par gange om ugen kunne tømme den ud i den store tøjkurv i bryggerset, jeg er alt for dårlig til at smide mine strømper i bryggerset om aften – især når det er koldt! Fine nye puder til at pynte ovenpå sengen, men også til at sidde op af i weekenderne, hvor jeg ofte sidder og ser Ramasjang med Guldklumpen i sengen. Når man har tiden om morgenen er det så hyggeligt!

Et stearinlys der kan pynte på kommoden, både når det er tændt og slukket. På væggen ville denne plakat være en daglig påmindelse om, at vi er noget helt særligt, og at vores kærlighed til hinanden er unik pga vi er unikke mennesker <3