Om 5 dage holder vi fødselsdag

reklame

Om 5 dage er det allerede 3 år siden, at Prinsessen kom til verden og berigede vores liv <3 Tiden går forbløffende stærkt, vi sidder nu 2 forældre og sukker over, at vi ikke har flere små babybørn i huset mere. Man skal virkelig nå at nyde dem i alle aldre, for lige om lidt er de blevet voksne. Heldigvis går der 15 år endnu med Prinsessen, men allerede nu har hun sin egen mening om stort set alt. Men noget hun ikke har en mening om endnu, er menuen til på lørdag. Selvom jeg er sikker på at hindbærsnitter og chokoladekage kunne overtale hende.

Glutenfri kage

Prinsesse fødselsdag med buffet

Hvis hun vidste hvad hun blev spurgt om, er jeg sikker på, at hun ville vælge en stor Prinsesse værdig buffet. Ved de sidste par fødselsdage vi har holdt, har vi købt mad udefra. Netop for at spare tid på stress og jag, så vi kunne være sammen med børnene og nyde oplevelserne med dem. Vi går meget efter hvad børnene ønsker for deres fødselsdag. Det er som sagt kun den ene dag om året, de rigtig kan bestemme menuen. Guldklumpen er mest til kage, slik og Mc Donalds – det står også højt på den uge dames ønskeliste, men hun vil lige så gerne have en rugbrøds mad. Derfor er jeg ret fristet af mad ud af huset, som de frokost buffere fra Kokkekompagniet, desværre ligger virksomheden bare ikke i vores baghave. Men hvis du skulle være fristet, kan du Se mere hos Kokkekompagniet.

Måske en fødselsdag med pandekager

Jeg har forslået min mand, at vi også kunne inviterer på pandekager med alverdens lækkert fyld. Jeg har vist ikke overbevist ham helt endnu, men jeg begynder at blive spændt på, hvad vi skal servere om kun 5 dage.

Skriv et svar