On the poolside – det havde jeg i mit net

On the poolside

Jeg kan slet ikke fatte at det allerede er 2 måneder siden, at vi var på Key West! Tiden flyver virkelig afsted, min hverdag er travl, trods jeg føler jeg er mere hjemme end jeg har været i mange år. Mit nye arbejde har virkelig givet mig en stor frihed, en frihed til at være mere sammen med mine børn. Førhen var det ikke unormalt, at jeg først var hjemme kl. 18 om aften. Så havde jeg været væk siden kl. 8.00, og jeg havde ikke engang arbejdet over. I dag har jeg afleveret børnene, og allerede kl. 16.15 var jeg hjemme sammen med børnene igen. Og det at være sammen med mine børn, er noget af det vigtigste for mig <3

On the poolside

Jeg har stadig en masse feriebilleder og guldkorn, at dele ud af vedrørende vores ferie i Florida. Vi er ikke typerne der ligger ved poolen hele dagen, for det første kan vores hud slet ikke tåle alt den sol, og for det andet får vi jo ikke oplevet noget. Og vi holder meget af, at opleve noget og gerne hver dag. Men vi har selvfølgelig også været i poolen, et af de krav vi stiller til vores hoteller er, at der er pool. Det er indbegrebet af luksusferie for os. Men ned til poolen – on the poolside, havde jeg mit gamle Jacpot net, en danskvand, et magasin, solcreme og face mist fra Karmameju. Jeg er blevet så glad for face mist – det den der lille luksus i hverdagen!

Hvilken face mist bruger I? Jeg har prøvet den her og så selvfølgelig Karmameju’s 01, ellers har jeg ingen erfaringer.

Lige nu kan du sparer 20% på Karmameju Love Age-Defence Face Mist 01 – Tør hud hos Designme.dk

One Reply to “On the poolside – det havde jeg i mit net”

Skriv et svar