Opbevaring og oprydning – udnyt corona-hjemsendelsen

Reklame

Mit motto burde være noget i retningen af, Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Eller den her, Alt bliver godt med tiden. Og ja jeg er til tider en jubel idiot, som næsten altid er glad, og tænker der må være noget godt i alting. Lige nu er vi alle sendt hjem fra mit arbejde, børnene er hjemme fra skole og børnehave, så hvorfor ikke udnyt tiden bedst muligt? I sidste uge prøvede vi at falde til i vores nye hverdag, hvor vi alle 4 er hjemme – min mand har nemlig også fået etableret hjemmearbejdsplads. Så i stedet for at fise rundt til sport, møder og indkøb, så skal vi bruge tiden indenfor. Denne uge vil vi bruge på opbevaring og oprydning. Vi skal have ryddet mere op, og sendt tingene til opbevaring i vores Pelican rum.

Opbevaring og oprydning

Plastbokse til orden i roddet

Vi har investeret i en hel del plastbokse i vores lokale byggehandel, så vi kunne sortere og opbevare. Tidligere har vi haft de fleste af vores opbevaring i flyttekasser og sorte plastsække. Det resulterede i, at vi generelt aldrig kunne huske hvilke kasse/pose hvad var i. Nu har vi ændret vores strategi for opbevaring og oprydning, så nu kan vi se hvad boksene indeholder. Samtidig kan boksene stables, så de står stabilt og kan udnytte opbevaringen til fulde. Jeg er ikke den store tilhænger af plast, men når det kommer til opbevaring på loft eller i kælder, er den her løsning rigtig god. Ideen er jo også at de her bokse, skal holde i mange mange år ud i fremtiden. Det bedste ville selvfølgelig være hvis de var lavet af genbrugsplast.

Ugens oprydningsplan

I denne uge er planen, at få de nogle af vores køkkenmaskiner i kælderen, der er mange vi ikke bruger så tit. Og derfor sagtens kunne stå der, for vi kan hurtigt få fat i dem, hvis vi nu skulle have brug for den der ekstra brødrister, blender eller racletten. Det gør vi for at skabe mere plads i vores bryggers, så vi kan have bedre opbevaring der lige ved hånden.

Jeg har tidligere skrevet om vores plan for, at få vores julepynt på fjernlager. Det fungere rigtig godt, for nu har vi mere plads til at få ryddet op og smidt ud. Nu mangler vi bare, at Kommunen åbner genbrugspladsen.

God vaffel dag derude – husk at jeg har delt en opskrift på glutenfrie vafler.

Skriv et svar