OPI’s Bond piger

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/R7atGZJ3aQc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

http://youtu.be/R7atGZJ3aQc

For omkring 6 måneder siden tippede jeg jer om denne fine kollektion fra OPI – som jo er et af mine fortrukne mærker når det kommer til neglelakker. Flere gange om året kommer der specielle kollektioner, der forekselpel har rødder i film, byer eller sangerinder. Sidste år udgav de denne fine kollektion af 6 neglelakker, hvor de hver især hylder en af de ikoniske Bond piger. Min mand er meget stor James Bond fan, derfor har jeg set filmene mange gange – men hey det kører jo hele tiden på DR.

I fredags fik jeg faktisk fat i nogle af lakkerne, og lige nu har jeg den fine hvide på, også kaldet Solitaire. Jeg er vild effekten Liquid Sand, indtilvidere har lakken holdt i 3 dage, men jeg er lidt spændt på når jeg skal fjerne den…men det høre I mere om en anden dag.

Har I nogle lakker fra OPI?

2 Replies to “OPI’s Bond piger”

Skriv et svar