Orden i skufferne med Tchibo

Flere gange om året prøver jeg, at få styr på mit skab og mine skuffer. Jeg syntes ikke selv at jeg har meget tøj, måske det bare er mit skab der er småt. Det var da det vildeste guldkorn, det kunne næsten blive et slags motto! “Jeg har ikke for meget tøj, det er bare mit skab der er for småt!” Men struktur kan jo give ekstra plads, den filosofi er vi i hvert fald ved at implementere derhjemme.

Til badeværelset har vi indkøbt kasser der kan stables, vi har nemlig et stort skab under vasken uden hylder. I mange år har skabet bare været fyldt af 20 cm høje flasker, og så har der været 50 cm luft ovenover – 50 cm spildplads! Spildplads er virkelig dårligt udnyttet skab. Nu er der kommet endnu mere ind i skabet, men når man åbner det syner det af mindre indhold. Det er virkelig godt udnyttet plads!

Smart med tchibo
Bedre udnytning af mine skuffer med Tchibo

Jeg har mit undertøj og mine strømper i en kommode. I den har der ellers været dømt kaos i lang tid. Men med de her 2 smarte kasser i fint design fra Tchibo, tænkte jeg at der burde komme bedre styr på lingeri skuffen. Den trængte virkelig til en kærlig omgang! Der var undertøj og badetøj fra da jeg var gravid, så det skulle bare ud, og det fine undertøj kunne komme længere frem igen. At få styr på skuffen, giver også et bedre overblik, nu kan jeg bedre se hvilke bh’er jeg har, og hvilke farver jeg godt kunne bruge.

Tchibo til min skuffe

Jeg har alt for ofte, ikke kunne finde det jeg skulle bruge. Slet ikke så underligt når man kigger ned i den gang ro her. Og tro mig sådan her så skuffen ud før jeg gik i gang. Nu ser den meget mere overskuelig ud, men jeg kunne nu godt bruge endnu flere af de fine kasser fra Tchibo. Ikke kun i mine skuffer, men også til børnene – nok mest Prinsessens, alle de små strømper forsvinder nemt imellem tøjet.

Nu har jeg fået et bedre overblik, mine bh’er er lige til at komme til, det samme er mine underbukser. Dem ville jeg nu godt have i kasser som bh’erne, for bunkerne kan hurtigt vælte. Men hertil morgen kunne jeg lige finde det jeg skulle bruge, det var en helt lettelse. Orden føles bare godt, nu glæder jeg mig til at kunne give bøjlestangen er overhaling med den smarte tøjpose fra Tchibo.

Orden med Tchibo

3 Replies to “Orden i skufferne med Tchibo”

Skriv et svar