Lørdag over sundet – shoppetur til Sverige

En tur til Sverige

//Reklame

Et par gange om året tager vi over sundet og shopper i Sverige, det har vi efterhånden gjort i mange år. Jeg plejer altid at skulle i Ica, her har de et bredt udvalg af glutenfriprodukter. Heldigvis kan man også får meget herhjemme nu, men de er stadig langt foran i Sverige. I dag skal jeg købe ind til jul. Jeg har en ide om, at jeg skal bage en masse lækre kager. Op til jul plejer vi at have flere bage dage, så vi har flere forskellige småkager og juleknas. Det er den eneste tid på året, hvor dessert og kage hver dag er ok 😉 Det er ikke så mærkeligt at alle går på kur i januar! Sidste år købte jeg en julebagebog fra Det glutenfrie bageatelier her i Fredensborg, den kan jeg stærkt anbefale andre glutenfrie jule glade mennesker 🙂

Med færgen til Sverige

I dag når vi tager turen til Helsingør, for at komme med færgen over til Helsingør, så bliver det også den sidste tur i vores snart 2 år gamle bil. Vores leasing aftale synger efterhånden på sidste vers, så i næste uge skal vi ud og kigger efter ny leasing bil. For vi vil lease bil igen. Det har virkelig været nemt ikke at skulle have service bekymringerne selv! Vi har bare kunne aflevere bilen, uden at skulle have flere penge op af lommen.

Ny leasing bil

Hos https://leasebil.nu/ kan man danne sig et overblik over hvad en brugt bil koster at lease. For os er det vigtigt at kende hele markedet, hvad koster bilen som ny, og så leasingprisen fra ny af. Hvad koster bilen som brugt, og hvad er prisen så for den som brugt leasing bil. På den måde har vi haft alle eksempler i spil, og vores valg af ny bil er velovervejet. Det passer godt til vores økonomiske hjerner. Har I overvejet at lease en bil?

Skriv et svar