Pandora wishes

anytimebrovst.dk.

Jeg har altid været lun på Pandora’s fine charms, men jeg har i mange år ikke gået med mit armbånd. Til jul overraskede min mand mig så, med 2 skønne armbånd med charms på. Det har gjort mig ekstra interesseret i Pandora’s produkter igen 🙂 Jeg er jo lidt af en skade, så jeg er helt vild med dem der glitre og glimre, det vidste manden min heldigvis, så jeg har fået charms fyldt med sten.

Hos AnytimeBrovst har de lige nu udsalg på flere charms og andre Pandora produkter, det er derfor et godt tidspunkt at udvide samlingen lidt. Mine nye armbånd er af flettet læder, hvilket giver et råt modspil til de fine sten. Det jeg godt kan lide ved Pandora er, at der er så mange forskellige muligheder, nu har jeg charms nok til at kunne sammensætte et unikt armbånd, til forskellige lejligheder.

Har I også et armbånd fra Pandora?

Jeg mangler stadig at vise jer mine fine julegaver, jeg har dog fået taget billederne, så dem får I meget snart at se. I skal altså glæde jer til at se mine nye smykker, jeg fik nemlig også en halskæde med matchene øreringe – min mand forkælede mig rigtigt den dag <3

sponseret

2 Replies to “Pandora wishes”

Skriv et svar