Parisisk indretning med Tchibo

Paris

Et bygningsværk der virkelig fungere i boligindretning, og som altid ser super fint ud er Eiffeltårnet! Den store bygning, varetegnet for Paris så jeg for første gang i juli 2017. Selvom det bare er en bygning, var jeg virkelig begejstret over at se det. Eiffeltårnet kunne alt det jeg havde drømt om, det var stort og det gibbede i mig, da jeg kunne se det tårne op over bygningerne. Det var en drøm der gik i opfyldelse! Og jeg kunne endda dele min drøm med min familie, min mand og mine børn.

Eiffeltårnet var gigantisk at stå lige neden under, med det tiltrak også en hel del mennesker. Hvilket jo giver sig selv når der er tale om et tårn, som har stået der siden 1889 og som er kopieret i massevis.

Indretning med Tchibo og Eiffeltårne

Jeg har en måske lidt skør indstilling, men jeg har ikke ville have et Eiffeltårn før jeg havde set det. Jeg havde heller ikke noget med New York eller bare NY på, før jeg havde været i byen. Det samme gælder med Las Vegas, og mange af de andre steder jeg heldigvis har været nu. På den måde er det ferieminder, men det begrænser selvfølgelig også hvad vi har i hytten. Men nogle særheder skal man jo have, og da jeg så denne uges indretning med Tchibo, tænkte jeg at det var jo lige mig – for nu havde jeg været der! Jeg har altid syntes at Eiffeltårnet kunne give et hjem mere stil, og jeg var også hel vild med de små Eiffeltårne der dukkede op hist og her på andre bloggers billeder.

Heldigvis var det ikke kun mig der var begejstret, vi har allerede endnu et parisisk eventyr i støbeskeen. Dog er det sommerferieplanlægningen der kommer først, og så må vi se hvad der sker.

Skriv et svar