Peeling til at holde huden ung

Peeling

Reklame//

Jeg er fra start 80’erne, hvilket betyder jeg runder de 35 år senere i år. Jeg har aldrig døjet med, at min hud bliver ældre. Tvært imod tror min ansigtshud ofte at jeg er 15 år. Min hud mangler fugt uden at være tør, den producere rigtig meget talg, derfor renser og fugter jeg godt hver dag. Minimum en gang om ugen bruger jeg en ekstra fugtgivende maske, den fugter i dybden og stabilisere min talgproduktion. For at rense min hud i dybden, bruger jeg en skrubbecreme med let peeling effekt.Hvis jeg ønskede en dybere peeling, kunne carbon peeling være en mulighed. Det skulle eftersigende være en nænsom måde, at peele huden i dybden på.

Peeling

Jeg bruger sjælendt ordet peeling, jeg gør mere med ordet at skrubbe. Jeg skrubber både min krop og mit ansigt, jeg holder også meget af at tørbørste, jeg har desværre kun en børste til kroppen. Jeg havde sat en ansigts børste på ønskelisten, så jeg også kunne tørbørste min ansigts hud elastisk og ungdommelig. For igen det er jo det vi alle søger på den ene eller anden måde, vejen til et ungdommeligt ydre og et belæst indre. Nøj det lød til gengæld meget dybt og næsten poetisk.

Benytter I jer af peeling? og er det noget I selv gør, eller går i på klinik?

//Indlægget er skrevet i samarbejde med EPC-Laser klinik, som er en speciellægeklinik for laserbehandling Lyngby//

Skriv et svar