Nye perlespænder til sommerhår på budget

De her perlespænder er jo alle vegne, så selvfølgelig har jeg også investeret i nogle. Jeg benyttede det tip Stine fra lille My kom med, nemlig at købe dem over ebay. Jeg syntes i forvejen at spænderne er lige dyre nok i butikkerne, men stadig så fine at jeg jo ikke kunne leve uden. Så da Stine tippede om dem, skyndte jeg mig at følge linket til ebay.

Det værste ved ebay er bare, at man skal vente så pokkers længe på at modtage sine pakker. Men de kommer jo også fra den anden side af jorden.

Perlespænder

Alle perlespænderne er fra ebay, og kostede til sammen kun kr. 46,50 lige her. Jeg ventede dog 26 dage på at de kom, men da de så ankom i min postkasse. Levede de fuldt ud op til mine forventninger. Jeg blev dog lidt overrasket over at spænderne var så store, men da jeg først fik dem i håret fungerede det så fint.

Et mix af perlespænder

Jeg bruger mine spænder på kryds og tværs og laver et mix perlespænder. Både på samme side, men også i hver sin side, moden gør jo heldigvis, at man kan mixe som man har lyst til. Hvilket giver både et unikt og personligt look, men også gør at man ikke går forkert i byen med et look. Det er nu også så stressende, hvis man skal tage hensyn til alle andre.

Jeg har også en ide om, at mixe perlespænderne med mine fine små blade fra danske Pico. Som jeg blandt andet viste frem lige her 🙂 Jeg tænker at et mix, hvor Pico spændet er i centrum. Både Pico- og perlespænderne kan købes hos blandt anden Lisen.dk

Lisen.dk har også udsalg for tiden, et lille udsalg jeg gerne ville tippe jer om 😉 Specielt hvis du som jeg, elsker modetøj på udsalg!

2 Replies to “Nye perlespænder til sommerhår på budget”

Skriv et svar