Pink farvede drømme #1

Foam rulle (reklamelink)Yoga måtte (reklamelink)Sports BH (reklamelink)Tote bag (reklamelink)Leggings (reklemelink)Jakke (reklamelink)Ringe (reklamelink)

Det er jo onsdag, og når det er onsdag flyder det med #onwednesdaywewearpink i mit Instagram fee. I løbet af denne uge, har jeg kigget på alle tingene på collagen. Jeg bliver nød til at købe den foam rulle fra Nike, den er både virkelig fin og smart pink. Sådan en Foam rulle er guld værd, når man har en anspændt krop. Vi har en lang blå fys udgave på arbejdet, den brugte jeg flittigt da jeg var gravid. Jeg havde ondt under højre skulderblad, og det hjalp at rulle på den hver dag. Nu ruller jeg kun på den en gang om ugen, men jeg er sikker på, at den ville løsne op på hele familien.

Smukke nuancer i pink

Jeg har allerede nu en yoga måtte fra Nike, men efter 10 år er den åbenbart ved at være færdig. Gummiet er i hvert fald begyndt at være tørt, seriøst jeg har en udtørret træningsmåtte! Derfor tænker jeg at det ville være godt med en ny, og den her ville være en god og meget pæn erstatning. Og når vi nu alligevel er ved træningen, så er jeg sikker på at jeg ville blive en glad løber i tøjet fra Kari. De laver virkelig noget fint træningstøj, og meget feminint. Inderstinde skal der være fokus på god støtte, sports bh’en er fra Victoria Secret og er nok den smukkeste sports bh jeg har set til dato 🙂

Det hele kan pakkes ned i muleposen fra LoveChild 1979, jeg tænker det bare ville sætte prikken over i’et. Ikke fordi jeg går i fitness center, men hvis nu jeg skulle have mit træningstøj med, eller endnu bedre, at jeg skulle til yoga. Jeg plejer at dyrke yoga hjemme på stuegulvet, men jeg gad virkelig godt at komme til rigtig undervisning. Yoga kan virkelig få mig til at slappe af 🙂

Er der nogle lyserøde ting, som I har på hjernen for tiden?

Skriv et svar