Plakater fra Vissevasse

reklame

Jeg har altid været ret vild med Vissevasse plakater med unikke illustrationer. De er i de fineste nuancer og de smukkeste motiver. Jeg er specielt glad for illustrationerne af steder i Danmark, de får mig til at tænker på sommer og sol, og ikke mindst gode minder fra stederne. 2 plakater jeg håber bliver mine en dag, er det af badehusene og det med fyrtårnet. Jeg er helt vild med fyrtårne, de virker magiske på mig. Det er ikke lige til at forklare, for jeg har virkelig svært ved at sætte ord på den følelse. Dertil venter jeg bare på, at der kommer en Fredensborg plakat – den må da være på vej 🙂 Slottet her er jo helt fantastisk.

Vissevasse mere end bare plakater

Jeg havde godt set, at der var kommet puslespil med fine motiver fra Vissevasse. Men at der både er puslespil med 1000 brikker og med kun 200 brikker, som jeg tænker mine børn godt kunne være med til at lave, er nyt for mig! Dertil kommer der de flotteste notesbøger, både i store og små udgaver. Jeg er ret betaget af alle de gode ideer der er til smukke og kreative bullet journal. En ting jeg håber på at kunne kaste mig ud i meget snart, og til den slags skal der bruges en smuk notesbog med blanke sider – som den her notebook.

For tiden har jeg ikke nogen fysik kalender. Jeg kunne ikke lige finde en 2019 af denne model -og vupti vupti så blev det næsten maj. Selvom der allerede er gået næsten 4 måneder af året, så har jeg ikke slået tanke om en 2019 kalender helt ud. Det kunne jo være at jeg fandt en lækker en på udsalg, eller fik startet min bullet journal.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Vissevasse.dk/

Skriv et svar