Planer for Halloween 2017

Reklame// I år skruer vi lige op for halloween både fejringen, udklædningen og opspytningen. Guldklumpen er startet i skole, og klassen skal holde en halloween frokost, så det ikke bliver for uhyggeligt for de små pus. Men alle skal komme udklædte (men ingen pres selvfølgelig), herhjemme er det Star Wars der fylder, så jeg har fikset en jedi kappe til Guldklumpen. Jeg overvejer lidt om Prinsessen skal være Princess Leia, det ville være såå sjovt. Men jeg tænker at hun måske skal have den lille løvedragt på, som vi har fra Guldklumpen var lille. Men den her lille Enhjørning er nu også skøn, jeg kan lige se Prinsessen blomstre af cutness <3

Udklædning til Halloween

Jeg selv skal være en udgave af den sorte enke. Jeg har flere sorte kjoler på lager – det kommer nok ikke bag på nogen. Men de skal jo bruges, og så er halloween den perfekte mulighed til at få dem luftes. Min makeup skal holdes i 3 farver, hvid hud, sorte øjne og røde læber….eller skulle jeg prøve sorte læber?! Jeg fandt faktisk et par vampyrtænder på CoolStuff.dk, og nu er jeg ret vild med vampyrfilm og selvfølgelig også bøger (ja ja jeg er totalt team Edward)!

Pynten i år får også et nøk opad, jeg har allerede indkøbt spindelvæv til vores vindue. Jeg har en ide om, at det ville se godt ud til den vinduespynt vi havde sidste år. Der var også kunstige edderkopper med. Dem skal vi nok få meget sjov ud af, for min mand er lige så bange for edderkopper, som jeg er for frøer. Og han må godt moppes – det må jeg ikke for jeg panikker og tuder og alt muligt når jeg ser en frø! Basta Bum!!

Jeg er slet ikke færdig med at købe ind til Halloween i år, og CoolStuff.dk har et godt udvalg.

Indlægget er skrevet i samarbejde med CoolStuff.dk

Skriv et svar