Progammer til collager og hvilket program bruger jeg.

program

Reklame//

Jeg har efterhånden haft min blog i mange år, helt præcist er det 8 år til august. Jeg startede ud på en blogspot adresse, men jeg ville jeg gerne over og køre wordpress. Så i maj 2012 købte jeg eget domæne, og rykkede det hele derover. Det er selvfølgelig lidt sårbart, for når der er noget i vejen, så mærker mine læsere det med det samme. Kort sagt sætter det nogle højere krav til bloggen mere overordnet. Jeg har altid lavet collager til min blog, mest med items jeg finder på forskellige online shops, og gerne vil dele med jer. I mange år har jeg brugt Picmonkey, men efter det begyndte at koste penge sprang jeg fra. For så var produktet heller ikke bedre! Et program jeg derimod har givet penge for er photoshop, men jeg kan slet ikke bruge det program – det er som om at vi ikke rigtig taler samme sprog! Jeg burde faktisk tage på et Photoshop kursus, for det program kan jo nærmest alt! Find photoshop kursus her, jeg tænker at det ville være godt givet ud – har i taget nogle kurser for at lærer programmer som photoshop bedre at kende?

Mit nye favorit program

Lige nu bruger jeg Collage Maker til mine collager, det program er meget mere flexibelt og jeg kan lave mine collager mere frit. Der er ikke faste rammer eller opdeling, hvilket talte meget ned på Picmonkey. Jeg er i hvert fald meget glad for, at jeg netop googlede mig frem til Collage Maker programmet. Det kan rigtig meget, og jeg har slet ikke udforsket det hele endnu.

Hvilket program bruger I til collager?

Skriv et svar