Regnfuld sommer og Odd Molly Gummirøjser

GummistøvlerRegnjakkeParaplyPink Paraply

Indlægget indeholder reklame/affiliate links//Jeg tænker at jeg ikke er den eneste der tænker at vi har fået meget regn denne sommer. Det virker som om at vi helt sprang sommeren over, og bare gik direkte til efterår. I går sad vi indedøre og måtte midt på dagen tænde lyset, for der var så mørkt. For første gang siden vi kom hjem fra Florida, måtte vi tænde lyset over spisebordet til aftensmad. Vi prøvede ellers at nøjes med lidt stearinlys, det giver jo noget mere hygge. Men vi måtte ty til mere lys.

Jeg har generelt ikke noget imod regnvejr, og jeg er også en af dem der elsker efterår. Regnfulde eftermiddage med the og stearinlys, hjemmebag og serier på fjernsynet. Men jeg savner altså lidt ekstra sol – jeg mangler altså lidt naturlige d-vitaminer.

 

Odd Molly Gummirøjser

Med alt det regn der kommer ned fra himlen, kunne jeg altså godt bruge et par gummistøvler, og de her fra Odd Molly gummirøjser er virkelig fine. Jeg tror at de helt perfekte, både til jeans og nederdel – selvom jeg nok mest til bruge dem til jeans. Både de blå, de lyse, de sorte og dem med huller 🙂 Jeg tænker at de feminine Odd Molly gummirøjser, vil være et fint mix til mine jeans og t-shirt looks.

Har I gummistøvler i garderoben, eller er det noget I har sprunget over? Jeg har som sagt ingen gummistøvler, og har I mange år ønsket mig et par Hunter til både fødselsdag og jul. Men der er ikke kommet nogle under træet endnu, jeg må dog indrømme at jeg virkelig godt kunne bruge et par. Jeg cykler hver dag, og i regnvejr er sneakers og Converse ikke fornuftigt fodtøj. Når det regner rigtig meget, så tager jeg mine jodpurs på, de kan altså modstå lidt mere vand.

2 Replies to “Regnfuld sommer og Odd Molly Gummirøjser”

  1. Ja det er lidt utrolig, så lidt sommer der har været i år, men jeg håber stadig at den kommer 🙂
    Gummistølverne er virkelig fine 🙂
    Mine Hunter har også været mere i brug på det sidste, end hvad jeg husker længe.

Skriv et svar