Rød og lyserød – en søndags craving

Jeg har altid sagt, at man ikke skulle sætte rød og lyserød sammen, men jeg bliver nød til at indrømme at jeg har taget fejl. Jeg har fundet det skønneste print hos NA-KD.com, som I jeg bliver nød til at klikke derind hver dag. Derfor vil jeg da lige tippe jer, om de her skønne items. De kan alle sammen findes her, og mange flere gode bud på red and pink i fin harmoni.

Rød og lyserød i fin duet

Jeg er mest til nederdelen, men den lille buksedragt er bestemt også fin og et kig værd. Jeg tænker at style nederdelen med en hvid t-shirt, så mønsteret og farverne får lov til at komme i centrum. Dertil sneakers, løst hår og en læderjakke – når det bliver lunt som i næste uge, tænker jeg en denim jakke vil være perfekt.

Bemærk lige de skønne 2 farvede pumps modellen har på, det er også at finde i shoppen. Jeg tænker de vil være skønne til et par lyse jeans, gerne med kig til anklerne.

Hvad syntes I om printet? Og er I til den her farve kombi??

Jeg er godt nok fristet, og overvejer stærkt at shippe nederdelen hjem. Nu skulle sommeren jo endelig komme forbi DK, og så er det jo med at få luftet sommertøjet. Jeg savner godt nok sommer og sol, tænkt at sommeren lader vente så længe på sig. Det ender jo med at sommeren strækker sig helt ind i september og oktober, så bliver der for alvor lavet rod i vores årstider.

Hvis I skulle være fristet til at handle i shoppen, kan I få 10% på jeres første køb, hvis I tilmelder jer NA-KD.com nyhedsbrev. Og så en god lille detalje, de shipper gratis til Danmark. Så der er ikke en minimum man skal handle for, det er da en god lille ting.

7 Replies to “Rød og lyserød – en søndags craving”

    1. Uhh jeg er meget imponeret over nakd.com de har ret mange mærker, og så er deres eget ret fint 🙂

Skriv et svar