Rosemunde

Rosemunde

Som jeg skrev i det her indlæg, prøver jeg  at gennemtænke hvad jeg har brug for, og ikke bare hvad jeg har lyst til at shoppe – for jeg har lyst til at shoppe mange ting for tiden! Specielt har jeg brug for nyt i min basis garderobe, det der er der, er flere år gammelt, og det trænger virkelig til at blive udskiftet.

Jeg har altid været rigtig glad for Rosemunde og deres fantastiske silke toppe, hele nederste række ville blive taget imod med kyshånd! De er noget så bløde, kvaliteten er super skøn og så er bonussen ved silke, at du hverken fryser eller sveder i det – hvis det altså er ren silke.

Den grå blusen syntes jeg nu også ret lækker, enkel, klassisk med et tvist og burde holde flere sæsoner, grå er jo populær hver vinter sæson.

Rosemunde.com forhandel ikke kun dametøj, de har også en fin linie af pigetøj. Der er de skønneste kreationer til små prinsesser, seje tøser og pre-teenagerne. Det er her jeg faktisk er glad for, at jeg har en søn, ellers ville jeg jo blive lokket i endnu en shopping-fælde! Nå det kommer til Guldklumpen bliver der ikke sparet, jeg vil hellere spare på mit eget forbrug, og så min dreng kan få det han har behov for 🙂 Jeg tror nu vi alle har det på den måde, børnene kommer i første række.

Er I til Rosemunde?

/Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Rosemunde.dk/

6 Replies to “Rosemunde”

Skriv et svar