Så er det tid til forlængede weekender

reklame

Der er mange gode ting ved foråret, dagene bliver længere, dagene varmere, træer og blomster springer ud og der er massere af helligdage. Nu hvor Guldklumpen går i skole, er helligedagene en god måde at komme på nogle små ture og forlængede weekender. Vi har valgt at booke sommerhuse et par timers kørsel fra os, til de små forlængede weekender. På den måde kommer vi lidt væk hjemmefra, uden at vi skal bruge penge på flybilletter, eller flere dage i bilen. Samtidig med at vi gør det hele lidt billigere, så får vi også set lidt mere af Danmark.

forlængede weekender

Sidste år tog vi i sommerhus i Rørvig over påske, det var helt fantastisk. Vi pakkede bare bilen og kørte! Normalt ville jeg forslå at vi skulle havde taget færgen, men med en lille pige der skulle have sin middagslur, fik vi planlagt bilturen så hun kunne nappe sine 3 timers lur i bilen. Det gode ved at tage bilen i sommerhus er, at man skal have sengetøj, håndklæder og en masse dagligdags ting med sig, og alt det propper man bare i bilen. Men hold nu op hvor skal man have meget med!

I et sommerhus i Danmark

Når de små pakker til forlænget weekender

Nu er børnene blevet større, og dermed vil de gerne hver deres taske med ting med. Til den næste tur, pakker vi i den samme taske – og så får de hver især en tote-bag hvor de kan pakke deres legetøj. Det fungere selvfølgelig ikke til de længere ture, der ville det være super smart med en lille kuffert. Du kan finde en kuffert til dine børn her hos kidikid.dk, jeg er i hvert fald sikker på at sådan en kuffert ville falde i god jord hos mine børn. Men til at starte med, må de nøjes med at pakke en lille smule. Vi skal jo også lave andre ting, end at sidde indenfor og lege hele dagen 🙂

/Indlægget er skrevet i samarbejde med kidikid.dk/

Skriv et svar