Så gik julen 2017

Julen 2017

Glædelig bag jul alle sammen, jeg håber I havde nogle gode juledage og I fik lige det i ønskede jer. Jeg fik selv en masse gode gaver, som jeg glæder mig meget til at vise jer. Det her indlæg skal mest være en lille samling af hvad jeg har lavet de sidste par dage.
Vi holde julen 2017 hjemme, og vores mål i år var at være så godt med, at vi kunne slappe af hele dagen og bare hygge os sammen. Det syntes jeg faktisk at vi opnåede. Allerede d. 22/12 havde jeg bagt stenalderbrød – den opskrift kan I finde lige her. Jeg har forsøgt mig lidt frem, og det kan sagtens fryses. Jeg bager et helt brød og deler det i 3, så har jeg brød til flere uger. Jeg fik stegt også frikadeller til julefrokosten 1. juledag, så var det også klaret.

Julen 2017 og juledagene

Lillejuleaften skulle vi ud til børnenes faster og julehygge og bytte gaver. Allerede om formiddagen havde jeg sat risengrøden til risalamanden i gang, så kunne den hygge sig i høkassen hele dagen. Vi har selvfølgelig ikke en høkasse, men jeg plejer at stille gryden i sengen, først i et håndklæde og derefter i min dyne. Så da vi kom hjem om aftenen, var risengrøden næsten klar. Efter et lille opkog kom den på køl til dagen efter.
Dermed havde jeg god tid søndag til at hygge med børnene <3

Julen 2017

Juleaften kunne vi sætte os til bords, ved et fint dækket bord med porcelæn fra Royal Copenhagen i den stjerneriflet serie. Vi havde i år udvidet samlingen en lille smule, blandt andet med de fine stofservietter. Min mand havde valgt julehjertet til mig <3

1. Juledag stod på julefrokost med lækker julesnaps, for det passer sig godt til maden og så er det en tradition. Jeg syntes den her fra O.P. Anderson var et godt bud på en julesnaps, ellers er jeg mest til Linie snaps.

2. Juledag tog vi i Tivoli, en tradition vi har haft lige så længe som jeg har været sammen med min mand. Så selvfølgelig skulle vi også afsted for 15. år i træk, en tradition som Guldklumpen også sætter stor pris på.

Skriv et svar