Så skal der bages med Tchibo

bage

Reklame – produkterne er modtaget som gave/Med kun en uge til 1. advent, har vi fundet alt julepynten frem fra kælderen. Men julebagningen er ikke kommet rigtig igang endnu, det kommer den helt sikkert med de her fine ting fra Tchibo. Lige præcis de her bagesager skrev jeg om lige her, så føler mig virkelig heldig over, at de nu er faldet ned i min turban. Jeg ser specielt frem til at bage småkager med udstikker formene. De kan så gives som små gaver i de fine poser der medfølger, men også de andre poser som kan indeholde noget mere. Der er også 6 forme til nogle anderledes kage i rør.

Bage

Det vil jeg bage

Jeg bager altid pebernødder, men også honningkager og brunkager. Det er helt sikkert mine favorit julekager, men jeg glæder mig til at bage småkage rør med lækkert fyld. Jeg er ret vild med mousser, så jeg tænker at jeg skal prøve mig lidt frem. Men mon ikke en vanilje dej passer godt sammen med chokolade mousser, en frisk bærmousse eller den syrlige citronmousse. Ellers tænker jeg at en kanelkage med appelsinmousse, er perfekt til jul.

Jeg har netop købt en ny julebagebog, som netop skulle komme med nye ideer til glutenfri julebagning. Hvis I er nysgerrige, må I endelig søge i mine opskrifter. Der gemmer sig mange forskellige glutenfrie opskrifter, også på julekager, jeg håber dog på at kategorien bliver noget større denne jul 🙂 Er der nogle julekager I gerne så på bloggen?

Hvad for nogle kager fortrækker I at bage til jul? Hvis I altså er bagetyperne??

bage

Du kan få fingrene i udstikkersættet til kun kr. 85,-, og det er inklusiv de små poser. De lidt større gaveposer kan købes for kr. 59,- Æsken med de små kageforme leveres med 6 forme, og 2 opskrifter så du hurtigt kan komme igang.

Skriv et svar