September ønsker til boligen

Reklame

Vi har igennem de sidste par måneder ryddet en hel del op i lejligheden, hvilket gør at udtrykket begynder at være anderledes. Nyt og anderledes på den helt rigtige måde 🙂 Jeg har købt nye planter, nye plakater og så har vi kig på reoler, nyt sengetæppe, pynte puder og et gulvtæppe.

Grøn, sort og hvede

3 farver som jeg er sikker på kan gøre en perfekt forskel i vores hjem. Den grønne kommer fra de nye planter, sort er altid godt. Det kunne være et sort sengetæppe eller et gråt sengetæppe eller en sort tråd reol. For håbentlig kan jeg finde et billigt sengetæppe, for den slags kan virkelig løbe op.

Tilbage til reolerne. Jeg er helt vild med den kreative og det kunstneriske udtryk væggen kan få med sådan en form for sættekassen reol. Det tæppe jeg har i tankerne til vores stue, er hvede farvet eller råhvid – jeg kan godt blive i tvivl om hvad farverne hedder nu om dage. For kort sagt er hvede jo bare en nuance af råhvid. Jeg er sikker på, at alle ting vil pifte vores hjem op.

One Reply to “September ønsker til boligen”

  1. Det er altid skønt at komme til bunds med lidt oprydning, og få plads til lidt ny dekoration og et frisk pust til væggene. Nogen gange skal der bare ikke meget til for at skabe et helt nyt udtryk. Og grøn er en skøn farve 😉

Skriv et svar