Sheetmasker og værtindegave

Sheetmasker

På søndag er det juleaften, og traditionen tro smæsker vi os i julefrokost både 1. Og 2. Juledag. Vi besøger hinanden og god skik er, at vi har en værtindegave med. Mange kommer med en blomst, men hvis man tager til blomsterhandleren kommer man hurtigt af med kr. 150,- for en lille buket. For nogle er det mange penge, og personligt ville sætte mindst lige så stor pris på det her værtindesæt til under kr. 50,-
Hvem bliver ikke glad for et par glimmerstrømper, som kan sætte kulør på grå dag, eller hjælpe en i festhumør.
Tendensen fra 2017 med kig til anklerne, må meget gerne fortsætte når det er fine glimmerstrømper eller solbrune ankler vi kigger på.

Matas sheetsmasker

Sheetmasker og rolige stunder

Efter en masse julestress og alt for meget mad og alkohol, kan huden godt have brug for ekstra pleje. Oveni det er kulden og sminken også hårde ved den fine ansigtshud i hverdagen. Jeg er selv blevet ret stor fan, af de her sheetmasker. De er nemme at tage på og fjerne igen, og jeg syntes min hud er virkelig blød bagefter. Men i modsætningen til de masker på tube, som jeg har i skabet, er sheetmaskerne i den dyre ende. Derfor er det en god lille ekstra luksus, som jeg i hvert fald ville blive glad for at modtage. Matas har lavet 4 forskellige slags sheetmasker, de kan også fås til 3 for 2 pris. Så du kan få lidt mere luksus for pengene.

Jeg har indtilvidere prøvet den grønne, den er med ekstra fugt, som min hud generelt er ret glad for. Masken er kølig og meget våd, så der er masser af fugt som huden kan opsorbere. Da fjernede masken igen, var min hud stadig helt fugtig af masken, jeg lod det hele suge ind i huden. Min hud var glat og fin og gennemfugtet.

Har I prøvet sheetmasker?

Skriv et svar