Hvad skal der i dine altankasser? Krydderurter, blomster eller grønsager

altankasser

Reklame//

Vi har flere år i træk haft gang i altankasser på vores altan. Men da der er stærk sol fra 7 om morgen til 18 om aften, bliver alle planter svedet af. Udover at de får det helt utroligt varmt, syntes jeg det er svært at dyrke krydderurter. Som er det jeg syntes ville være mest brugbart lige nu at dyrke. Men dem jeg har forsøgt mig med, er blevet svedet af på en dag, hvilket jo skyldes den stærke sol dagen lang. Jeg ville ellers elsket at kunne hente friske krydderurter til aftensmaden, frokosten eller fx mynte til morgenmaden eller fredags drinken. Jeg tager virkelig hatten af for dem, der kan dyrke gulerødder i urtepotter, og kartofler på altanen. Nogle kan bare fremavle hvad som helst i en Altankasse!

Sommer og altankasser

I denne weekend er det første gang at vi skal byde foråret rigtig velkommen. Det er dermed også tid til at starte planteriet, om det så er i altankasser eller i haven. I år vil jeg bruge min tid på min avokado plante og mit nye skud – en citronplante også dyrket fra frø. Jeg håber virkelig at den bliver til noget, for ville det ikke være sejt, at have et træ man selv havde fremavlet? Det syntes jeg i hvert fald.

Skal I have noget i altankasserne i år?

Skriv et svar