Skal jeg købe nyt kamera? Og hvad bruger I??

Nyt kemera
Reklame//

Jeg tager alt for ofte kun billeder med min iPhone! Billederne bliver ok, men bedst når de kun vises på andre smartphones. Vi har flere kameraer i huset, men jeg syntes jeg mangler et nyt kompakt kamera. Det kompakte kamera jeg har er fra 2009 tror jeg, og det tager altså ikke de bedste billeder mere. Det store kamera er et Canon 80D – det tager virkelig gode billeder. Men jeg har det ikke med mig i tasken, som jeg normalt har haft med mit lille lyserøde kompakte Canon kamera. Men er der et lille kamera, der ville kunne opfylde mit behov?

Skal det være brugt eller nyt kamera?

For nogle år siden var jeg ude og se på Olympus Pen til et event inden i København, men jeg ved ikke om det virkelig er godt, eller om det bare er hybet op. Det er jo virkelig et fint kamera, og design har det jo med at tiltrække bloggere. Men er det pengene værd?? Derfor er jeg begyndt, at kigge mig omkring efter mulighederne for et brugt kamera. Der er jo nogle der laver et fejl køb, eller flytter sammen så man ikke har behov for 2 kameraer i husstanden. Er der nogle af jer der har erfaringer med at købe brugt kamera eller andet brugt IT-udstyr? Et nyt kamera kan jeg sagtens være købt brugt.

https://brugt-it.dk sælger brugt IT udstyr og ikke kameraer, så jeg er stadig på jagt efter et godt sted at købe brugt udstyr. Til gengæld kan man hos https://brugt-it.dk købe brugte computere, som kun kommer fra virksomheder. Det kunne være at jeg skulle kigge der næsten vi skal have ny computer, eller når Guldklumpen skal have sin egen bærbar til skolen. Det gælder også om, at tage et socialt og miljørigtigt ansvar! Alt for meget IT udstyr ender sine dage før tid på losserpladser i Asian. Ikke just et sted der er kendt for at sortere affald, og skaffe sig korrekt af med det. Derfor er det vigtigt, at vi genbruger så meget af vores udstyr som muligt, i det her køb og smid væk samfund vi har fået opbygget.

Men tilbage til kameraerne, hvad bruger I til at tage billederne med? Og har I prøvet at købe brugt kamera??

Skriv et svar