image

sponseret

Min mand har en værktøjskasse, en forholdsvis stor fætter med alt det vi nu lige skulle have brug for i lejligheden. Vi har en fælles drøm om at flytte i hus, men når man bevæger sig ud på boligmarkedet er det vigtigt at tage en beslutning om hvorvidt vi selv skal istandsætte, om vi skal bruge håndværkere eller skal vi gå efter et “færdigt” hus??

Vi er heldigvis enige om, at vi gerne vil sætte vores eget præg på vores bolig. Derfor tror jeg at værktøjskassen skal udviges når vi bliver husejere, måske en værktøjsvogn eller måske et helt værksted til en værktøjspark. Jeg har dog mest set værktøjsvogne på min fars arbejde, da han arbejdede som pladesmed, men han havde faktisk også en værktøjsvogn derhjemme – og jeg syntes faktisk at den vogn var ret sej! Der var jo system i værktøjet – what not to like about that?! Det er jo mega praktisk at kunne finde sit værktøj, en skuffe til skruetrækkere og en til skruenøgle osv – du kan se værktøjsvogne på locco.dk.

En ting er at kunne finde sit værktøj, men jeg syntes selvfølgelig som barn at min far burde gøre sit værktøj rent – jeg kan fortælle at han kiggede meget mærkeligt på mig. Men hallo det var meget beskidt, og værktøjet var så blankt når det var nyt – haha 🙂