Hvad skal manden havde i Valentingave?

Valentingave

Reklame//

Kender I det der med, at ens mand ikke er så nem at købe valentingave til? Sådan har jeg det herhjemme! Heldigvis er han helt tosset med Star Wars, det gør det noget nemmere at finde sjove ting til Valentinsdag. I år har jeg købt en popcornmaskine forklædt som dødsstjernen. Den popper popcorn ved hjælp af varm luft, og bruger dermed hverken olie eller anden form for fedtstof. Det er ikke fordi jeg har et problem med at bruge olie til popcorn, men jeg syntes nu det er smart at spare lidt på kalorierne.

valentingave

Valentingave med Star Wars tema

Denne gang faldt valget på en popcornmaskine, men jeg var godt nok tæt på at købe en Star Wars brødrister. Der er virklig mange sjove Star Wars ting til køkkenet hos Collstuff.dk. Hvis din mand eller kæreste ikke lige er til Star Wars, så er der også mange andre sjove gaveideer med Valentins tema. Det kræver dag at man holder Valentinsdag, gør I det? Eller er det en af de der amerikanske traditioner I ikke holder??

Hvis man er min mand og læser med på bloggen, skal man fluks glemme det man har læst. Hvis man så alligevel husker det, skal man se meget overrasket ud når man modtager sin Valentingave 😉

One Reply to “Hvad skal manden havde i Valentingave?”

Skriv et svar