SKAM sæson 3

skamhvisk

Jeg har allerede set sæson 3 på dr.dk, det er så svært at lade være, når nu serien er så god. Som så mange andre syntes jeg også at Noora er drittkul, hun rocker om nogen de der røde læber. Jeg ville ønske at jeg havde haft mod til røde læber i gymnasiet, det havde jeg ikke, jeg husker faktisk en episode hvor en af de der onde piger råber efter mig: “haha Camilla har læbestift på i skole” what the fuck! Jeg var 16 år, total sort om øjne af kohl, mega afbleget hår, neutral farvede læber – altså ganske almindeligt Camilla røde. Hvorfor pokker var læbestift et no-go? Efter den dag ture jeg da slet ikke, at tage læbestift på i skole! I dag elsker jeg at smække farve på læberne, øjnene må stadig gerne være sorte – håret er by Nature, jeg har jo lige været gravid, og de der babyer skal helst ikke være selvlysende når de kommer ud. Selvom det ville være smart, så kunne man nemmere finde dem i mørke – høhø!

Tilbage til Skam, jeg har lavet en lille collage på min hvisk profil lige her, I må meget gerne give mine billeder et like derinde 🙂

Skriv et svar