Alle de sko jeg gerne ville eje!

alle de sko

Reklame/

Jeg er vild med sko, og har enlig altid været det. Jeg ønskede mig specielle sko allerede i 5-6 klasse, og da jeg begyndte at tjene rigtige penge – I ved da der gik fast løn ind på kontoen hver måned. Så brugte jeg mine penge på sko! Jeg gik ofte et smut forbi den lokale Bianco, bare for at være opdateret. De specielle mærker kunne købes i Skocafeen, en butik der ofte havde udsalg, så der kom jeg også tit forbi. Mest for at tjekke deres udvalg, men også for at holde øje med, hvornår de sko jeg var lun på kom på tilbud. Et par sko der stadig eksistere fra den butik, er mine zebra palladium sandaler. Nøj de var et af de der køb, hvor jeg købte dem da jeg så dem første gang. Impulskøb hedder det vist 😉 ikke noget jeg beskæftiger mig særlig meget med i dag!

Alle de sko jeg drømmer om

Jeg skal ikke have alle de sko, som jeg ellers går og drømmer om. Mest fordi jeg ønsker at alle mine køb skal være gennemtænkte, alle de sko der lander hos mig skal være brugbare. Men når impulskøbene kommer over mig, bliver det ofte sko eller skønheds produkter. Sidst jeg lavede noget der mindede om impulskøb, var da jeg på kun 24 timer besluttede mig for at købe de der blå sko. Et par sko jeg glæder mig til, at gå rigtig meget med til foråret. Og ikke mindst på de køligere sommerdage. Eller bare de dage hvor der ikke er salt og vandpytter på min vej. Mine skønne og meget fine sko er ikke lavet til de dage!

Sko der derimod er designet til at være ude i alt slags vejr, er sko fra five ten, et undermærke til addidas som laver MTB sko. En cool cykelsko der aller mest minder om nogle skatersko jeg havde for 20 år siden – av 20 år siden….nå men så længe man stadig føler sig ung er alting vel godt! Det smarte ved five ten er at det er en rigtig sko, og ikke endnu en udgave af de der cykel-click-sko, som måske er praktiske men ikke kønne!

/Indlægget er skrevet i samarbejde med coolmtb.dk/

Skriv et svar