Skøn morgenrutine med elastik

reklame

Når man gerne vil ændre på sine vaner, tager det sin tid når det er mig. Jeg har alt for nemt ved at falde tilbage, eller også går jeg for hårdt frem, og så falder jeg fra igen. Denne gang er jeg virkelig opsat at det skal lykkes, men jeg er nervøs for at jeg taber pusten, som så mange gange før. Derfor går jeg ekstra langsomt frem.

Morgenmad

Denne gang skal der mere til end bare lidt kost ændring, jeg skal få motionen ind i min hver dag. Indtilvidere er det gået stille og roligt fremad, jeg har en morgenrutine med min elastik. Det er ikke noget hårdt og tidskrævende, men blot en simpel rutine med 10+15 gentagelser. Alle bevægelser der sætter kroppen igang, og dermed forbrændingen i gang fra morgenstunden af.

Træn med elastik

Jeg har altid en elastik til træning ved min plads på arbejdet, for når man som mig har stillesidende arbejde med risiko for hold i nakken og museskader. Så er det en god ide, at kunne tage en kort pause indimellem, og aktivere de næsten sovende muskelgrupper. Der er elastikker til en hver smag, nogle er ekstrem lette og andre kan næsten ikke trækkes i. På den måde kan man finde den belastning der lige passer dig. Jeg er mest til medium belastning, da det godt må kunne mærkes i musklerne, men jeg har også behov for ikke at være helt døde i armene.

Det er ikke meget der skal til for at gøre en forskel. Træner du med elastik?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Elastikshoppen.dk/

Skriv et svar