Slå-om kjole til varmer sommerdage og kufferten

Slå-om kjoler

Sort LeopardGulHvidVinrødGrøn

Jeg er blevet ret vild med min slå-om kjole, så vild at jeg påtænker at udvide garderoben med en mere. Jeg har derfor været lidt rundt, og jeg har fundet de fine eksemplarer på collagen. Den grønne minder mig om din fine kollektion fra Ganni sidste år, der var både, bukser, skjorte, korte og lange kjoler og endda en taske i det stof.

En hvid slå-om kjole til min kuffert

Den gule passer mere til årets it farve, men jeg føler mig ikke så godt tilpas i gul desværre. Den leopard plettede sag derimod er da så meget mig, jeg er helt fjollet med det mønster! Og så er den lige nu på tilbud hos Boozt, hvis nogle skulle være interesseret. en der er ikke så mange tilbage står der, så man skal nok være hurtig. Jeg er sikker på at leopard også har sin levetid langt ind i moden de næste mange år. En anden sikker vinder er den hvide kjole, som er fra Asos. Hvid er perfekt til sol og varme, og varme får vi massere af hvis hele sommeren bliver som foråret. Jeg vil i hvert fald gerne pakke den med ned i min kuffert, når vi tager til Florida igen om et par måneder 🙂 Det gode ved den er også, at den både passer til pumps, klipklappere, røde læber eller indkøbsnet. Og så er den i 100% bomuld, hvilker er en del bedre end dem i 100% polyester. Dem kommer jeg altså til at lugte af gnu i, og jeg tænker ikke at det var ideen fra producentens side…men man ved selvfølgelig aldrig.

Er I også fristet af slå-om kjoler? Der er måske allerede flyttede nogle ind hos jer??

Selvom jeg har flere forskellige her på collagen, så har jeg stadig ikke fundet den helt perfekte. Jeg drømmer om en fersken farvet slå-om kjole. Har I en farve i drømmer om?

Skriv et svar