Slow mornings og massere af kys

Hvem elsker ikke en langsom morgen, med tid til at drikke sin kaffe i sin pyjamas? Jeg er helt tosset med langsomme morgner, hvor vi bare er sammen, og tager dagen som den kommer til os. Som mor til 2 er dagene aldrig ens, hvilket også er meget positivt! Og denne weekend var morgnerne iført masser af kys.

masser af kys pyjamas

Har I set alle de skønne pyjamasser der fylder IG feedet for tiden? Jeg har virkelig været misundelig, for de så bare så bløde ud! Det er ellers en del år siden, at jeg havde en pyjamas i mit skab. Som teenager havde jeg en svaghed for satin pyjamasser, men det hørte jo ligesom 90’erne til. Det er faktisk ikke mange år siden, at den sidste røg ud. Men i den mellemlæggende periode, har jeg været pyjamas-løs.

Ny pyjamas med masser af kys

Nu er jeg ikke pyjamas-løs mere, jeg har nemlig fået denne smukke pyjamas i 100% bomuld fra Hunkemöller. Og som om at 100% bomuld ikke er nok, så er den også fyldt med kys – og hvem vil ikke gerne være indhyldet i skønne kys? Jeg vil i hvert fald gerne!

Pyjamas med masser af kys

Jeg glæder mig allerede til næste weekend, hvor jeg igen skal hoppe i pyjamassen med masser af kys. Pyjamassen er delt i 2 dele, så man kan bestille underdel og overdel i hver sin størrelse. Det benyttede jeg mig af, så jeg var sikker på at underdelen ikke strammede. Meningen med sådan en pyjamas er vel, at den skal være super behagelig – og smart 😉

Alt det nye fra Hunkemöller

Pyjamassen er ikke det eneste nye der er flyttet ind fra Hunkemöller, så I de her 2 smukke sæt undertøj?

Lige nu og weekenden ud, kan du få minus 20% hos Hunkemöller.dk på hele Fashionweek kollektionen, og der er virkelig meget lækkert!

3 Replies to “Slow mornings og massere af kys”

Skriv et svar