De små bøger i min hverdag

Mange gange er det de små ting, der gør hverdagen ekstra hyggelig. Min lip Balm fra Clarins er helt sikkert med til at forskønne min hverdag, den fugter godt, dufter fantastisk og giver glans. Du kan læse mere om den i det her indlæg.
På mit stuebord ligger de her 2 bøger for tiden, begge lyserøde og så fine. Smart er mere et opslagsværk til hvordan var det nu det var med kashmir, var det mohair møl var vilde med. Og så er den selvfølgelig også bare inspirerende i sig selv.
Hverdags glamour er virkelig en perle, men det er Emily’s blog jo også. Hun har så mange fine ideer, opskrifter og ikke mindst flotte billeder. Noget jeg stadig arbejder på, men det bliver bedre og bedre heldigvis.

Bøger fyldt med inspiration

Jeg kan rigtig godt lide rigtige bøger, drømmen er en biblioteksvæg hvor alle mine skrevne skatte skal stå. Jeg har desværre ikke så mange bøger, da jeg ikke rigtig har pladsen. Tiden til læsning er også minimeret, efter jeg har fået børn. Men bøger med små afsnit, som på bordet her, er nemme at få tid til. Hverdags glamour er endda udstyret med en lille snor, der kan hjælpe med at holde styr på hvor du er nået til. Den er et hit hos mig, så ligger jeg den på den side jeg læser. Nå jeg så bliver forstyrret, lukker jeg bare bogen, velvidende om hvor jeg er nået til. Det er da smart!

Bøger på min ønskeseddel

Jeg vil gerne kunne tilføje Papmaché-reglen af  Hella Joof, jeg har lyttet til ca 15 minutter SF den på lydbog, og jeg griner stadig når jeg tænker på den. Så den skal nok gøre min hverdag lidt sjovere 🙂

Pernille Tiesbæk er også udkommet i bogform, med den gule bog Dress Scandinavian. Den må også godt lande hjemme hos mig! Har I hørt at den nu bliver oversat, og udkommer udenfor Danmark? Det er da virkelig sejr gået.

2 bøger jeg håber snart skal ligge på mit stuebord 🙂

2 Replies to “De små bøger i min hverdag”

Skriv et svar