Små guld blomster fra Garniture by bache

Garniture be bache

Reklame//Jeg har længe været på udkig efter flere pæne øreringe. Fornylig faldt jeg så over de her smukke guld sager fra Garniture By Bache. Det er små blomster med en lille sten, de hænger så fint i øret. Jeg er normalt ikke den store fan af hænge øreringe, mest fordi jeg ikke ønsker mine flipper hænger, eller at mine huller skulle blive større. Helt omvendt i forhold til den trend der lige har været, hvor man skulle have store plast spiraler og spyd i ørerne. Det var ikke lige mig, jeg tænkte også mere på, at mine hullerne jo ikke ville blive små igen. Men de her fine øreringe fra Garniture By Bache er slet ikke tunge, jeg glemmer faktisk at jeg har dem på. Det er nu meget rart, for de hænger ikke i mit hår eller i en sweaters. Desværre er de så fine og bling bling at Prinsessen (mors egen lille skade), syntes de er mega spændende.

Blomster fra Garniture by bache

Kender I godt Garniture By Bache? Hvis ikke så klik lige forbi og kig på deres fine udvalg. Jeg er i hvert fald ganske tilfreds med kvaliteten, og de er virkelig fine 🙂

 

Øreringe fra Garniture by bache

De har også flere forskellige ørestikker, som normalt er min foretrækkende øreringe. De her blomster øreringe kan også fås i sølv, hvis du ikke er lige som mig, der bare elsker guld. Det er faktisk lidt sjovt, for hvis jeg går 15-20 år tilbage skulle alt være i sølv. Alle mine smykker fra mine teenage år, er i sølv og gerne med oxideret detaljer. I dag går jeg generelt kun med guld eller hvidguld smykker, det gode ved de metaller er, at de ikke er så bløde som sølv. Jeg oplevede i en periode, at mine ringe fik hak og ridser så snart de ramte noget. Jeg tænker at det er en af grundene til, at jeg gik mere og mere over til guld. Samtidig undgik jeg den evige problematik med nikkel – jeg har nikkel-allergi.

Er du til guld eller sølv?

Guld fra Garniture by bache

 

Skriv et svar