Smart og praktisk baby med filibabba

Reklame//

Jeg er ret glad for de danske mærke børne mærker, og der er ret mange at vælge imellem. Filibabba er en af dem, de laver både praktiske ting som hagesmækker, stofbleer, håndklæder eller service. Mærket har også de fineste mønstrede stof, som den fine hagesmæk Prinsessen har. Der er både filibabba ammepude, sengetøj, puslepude og babynest i det fine stof, jeg er ret vild med at farverne er støvedede og dermed afdæmpet. Det er meget gode farver til babyer syntes jeg, deres legetøj derimod må gerne være i pang farver. Filibabba laver ikke kun pragtiske ting til babyer, men også sjove og kreative ting til børneværelset. Jeg er ret vild med filibabba luftballon, den fåes både som uro til de helt små, men også som udsmykning til de større børns værelse.

Filibabba

Ting der vokser med børnene fra filibabba

Jeg har ikke været ude og købe hverken produkter eller legetøj der kun holder en måned. Det er jeg simpelthen for nærig til!! Det er det samme som med tøj, sko og skønhedsprodukter, jeg køber ikke noget jeg ikke kan se har en fremtid i mit hjem. Jeg er ret vild med både tippien og luftballonen, den sidst nævnte er ikke til leg, men blot til pynt. Gulvet eller puden til tippien kan starte med at være baby legetæppe, og når barnet bliver større og der måske kommer flere børn til i familien. Kan tippien bruges til hygge, læse hjørne, telt eller som skygge sted i haven.

Jeg har altid ønsket mig en tippi som barn, jeg ville altid være indianer når vi legede cowboyer og indianer. Det hænger også godt sammen med, at jeg gik til bueskydning i mine yngre dage – læs barndom og teenageår. Og hvad jeg ikke fik som barn, ønsker jeg mig selvfølgelig til mine børn!! Desværre er Guldklumpen blevet så stor, at han ikke ønskerne dig hvad som helst. Så tippien må komme på Prinsessens 😉

Filibabba

Skriv et svar