Smukke læber med liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills

Liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills

Liquid lipstick eller lipgloss som vi vel mest kalder det i Danmark, er noget jeg bruget meget af i mine teenage år. Det bedste var dem der gav skindende læber, sådan en tyk klistret sag havde jeg. Når jeg åbnede den og trak applikatoren op, sagde den svup, den lyd var helt perfekt. Da jeg modtog den her smukke liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills, blev jeg helt glad da den sagde det samme svup. Svuppet kommer hvergang jeg tager den på, og det er altså en stor luksus. Endnu større luksus er, at liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills er høj pigmenteret og har en god holdbarhed.

Billedet her er fra den første dag på årets sommerferie, endnu en gang besøgte vi Hilton Marina i Fort Lauderdale. Et rigtig fint hotel både for dig der rejser alene, men også for familier.

liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills

Liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills

Når jeg tager den på, er den blød og flydende. Efter kort tid tørre den og bliver mere mat i finishen. Holdbarheden er helt ok, og faktisk så god at den bare skal friskes op efter mad og drikke. Medmindre at du drikker med sugerør, så holder den i endnu længere tid. Den liquid lipstisk fra Anastasia Beverly Hills jeg har på her, er farven Dolche. En mere neutral farve, som virker til de fleste dage. Nu er jeg normalt typen der gerne har røde læber, derfor har jeg allerede skrevet Tulip og American Doll på min ønskeliste.

Jeg har tidligere skrevet om Blush fra Anastasia Beverly Hills, det indlæg kan læse i læse via linket 🙂 Har I prøvet nogle af Anastasia Beverly Hills skønne produkter? Jeg vil i hvert fald varmt anbefale dem jeg har prøvet indtilvidere!

Du kan blandt andet købe Anastasia Beverly Hills i Magasin og Sephora*, mærket kan også købes online hos både Boozt.com* og Nelly.com* Udvalget er dog noget begrænset, så jeg ville prøve i en fysisk butik.

Skriv et svar