Da sneen kom til Fredensborg og elektronikken drillede

Reklame

Bloggen var desværre nede tidligere på ugen, det skyldes at vores router var ved at gå på pension. Jeg syntes altså hele tiden, at der er noget med den der internetforbindelse! Heldigvis skifter vi leverandør d. 1/1-2019, så skulle det gerne blive hurtigere og mere stabilt. Men når forbindelsen er hurtigere og en ny router der kan sende den nye forbindelse videre, skal vi også have ny kabler, så vi får det maximale ud af hastigheden.

Nu er den nye router kommet, og vores internet er allerede blevet hurtigere. Min mand er blevet sat på opgaven med at finde de kabler der skal bruges. Jeg har kun styr på almindelige ledninger, HDMI kabler og apple opladere. Så jeg overlader trygt den opgave hos ham. Jeg vil også hellere bruge min tid på, at gå tur i den ny faldende sne.

Hertil morgen stod vi op til snevejr, jeg vågnede faktisk ved at sneploven drønende frem og tilbage udenfor. Jeg kunne slet ikke falde i søvn igen, jeg måtte bare op og se hvor meget sne der var faldet. Jeg havde som et lille barn, for hvad er mere perfekt end sne lige op til jul? Vi er så heldige at der er faldet flere centimeter, og hertil aften ligger det stadig tykt på græsset. Det ville være helt perfekt, hvis det blev liggende til mandag med 🙂

Er I ellers ved at være klar til juleaften?

Skriv et svar