Søndag er afslapnings dag

Søndag er min 100% afslapningsdag! Når man først har haft søndags arbejde, så lærer man at sætte stor pris på sine søndage. Det har jeg i hvert fald lært.
Det startede med at jeg arbejde på en restaurant tilbage i start 00’erne, det var et studiejob, så selvfølgelig var det i weekenden. Derefter startede jeg som elev i en ejendomsmægler, og i den branche er det om søndagen det sker. Så selvfølgelig var jeg på pletten om søndagen, jeg var heldig at det kun var hveranden søndag. I dag sidder jeg på kontor mandag til fredag, og har altid mine weekender frie. 

Fin søndags strik

Derfor er mine søndage blevet til slevforkælesesdage, eller med et smart ord – hjemmespa dage. Jeg prøver altid at gøre noget ekstra godt for mig selv, det kan være en ansigtsmaske, læse en god bog imens fødderne er i fodbad, eller noget andet rart. For tiden går jeg meget op i strik, jeg strikker på livet løs. Det kan I blandt andet følge lidt med i ovre på min Instagram profil.

Hvad laver I på jeres søndage?

Skriv et svar