Søndag morgen i ny morgenkåbe

Morgenkåbe og nybagte boller

Søndag morgen er normalt en stille morgen hos os, for det meste skal vi ikke noget, så vi har god tid til hjemmebagte boller og brunch. I sidste weekend bagte jeg fad fuld lækre glutenfrie boller, dem nød jeg med hjemmelavet blommemarmelade og friskpresset juice. Jeg holder virkelig meget af den her årstid! Ikke nok med at jeg skal finde mine strik bluser frem, så er der massere af frisk frugt og grønt i naturen, lige til at plukke og tage med hjem. En anden ting jeg glæder mig til, er de mange hyggelige morgner, hvor jeg skal drikke min morgenkaffe i min nye morgenkåbe. Jeg har længe været på udkig efter den helt rigtige sorte kimono lignende morgenkåbe. Heldigvis faldt jeg over den her morgenkåbe fra Hunkemöller, snittet er helt fint og den passer perfekt. Jeg har brugt den hver dag i weekenderne lige siden jeg fik den.

Morgenkåbe fra Hunkemöller

Morgenkåben er som sagt fra Hunkemöller, og er i viscose og elastan, hvilket gør den virkelig blød og behagelig. Jeg glæder mig i hvert fald til alle de morgner jeg skal starte i den fine sag. Først var jeg dog lidt skeptisk over de mange blonder, jeg har aldrig været den store blonde type. Kort sagt jeg er mere til nitter – selvom det ikke er så feminint, og så slet ikke på en morgenkåbe. Men jeg er virkelig blevet glad for den.

Opskriften på de glutenfrie morgenboller kan findes på bloggen her, hvor jeg efterhåneden har samlet en bred vifte af mine glutenfrie ynglings opskrifter.

 

One Reply to “Søndag morgen i ny morgenkåbe”

Skriv et svar