Søndag, sol og forårSikke en dejlig dag at stå op til, selvom Guldklumpen mente at vi skulle se fjernsyn allerede kl. 6.10 – jeg vender mig aldrig til at stå op før 7.00 i weekenden. Men da vi var stået op, og var klar til en formiddags-cykeltur kl. 10.30, var det slet ikke så tosset at stå tidligt op. Vi cyklede op til slottet, vi gjorde et lille hold ved bageren, her købte vi et par kager til den medbragte kaffe og the. Jeg havde for et par uger siden købt bryg-kaffe-i-en-pose kaffe i Netto, netop tiltænkt mindre ture i parken osv. Det fungerede overraskende godt, og gjorde det meget billigere end en kaffe to-go på fx tanken, men så var det altså også hyggeligt at sidde der på en bænk med slotsudsigt og brygge columbiansk kaffe. 

Jeg fik en gigantisk kokostop til min kaffe, og efter vores lille hyggestund gik vi lidt rundt i parken. På vej hjem faldt Guldklumpen i søvn bag på min cykel, det er nu meget hyggeligt, så føles det som om han stadig er lille. Han boblede løs i 3 timer, så hans mor og far fik drukket kaffe, læst blade, snakket sommerferie og solet os på altanen. Helt igennem en perfekt søndag i marts 🙂 

Har I haft en dejlig dag??

6 Replies to “Søndag, sol og forår”

    1. Hej David – dejlight at du kigger forbi 🙂
      Jeg laver da lige et separat indlæg med kaffe-posen 😉

Skriv et svar