Søndag sover vi længe

Reklame

Selvom det er svært at få børn til at sove længe, sover vi længe om søndagen. Det er virkelig tiltrængt efter en hel uge, hvor vi er stået op kl. 6.00. Og nu hvor det er helt mørkt udenfor så tideligt, følelses det som om vi står endnu tidligere op. Vi sætter aldrig vækkeuret i weekenden, hvilket jo gør vi sover til vi vågner.

Med rent sengetøj på

Vi skifter også altid sengetøj i weekenden, man sover simpelthen bare bedre i nyvasket sengetøj. Det er også en finde, som vi benytter for at få børnene til at sove ekstra længe.

Jeg er altid på udkig efter nyt sengetøj, og denne gang er jeg blevet meget fascineret af Lækkert Susanne Schjerning sengetøj. Designet med de fine blade minder om den plante, som jeg købte sidste gang jeg var i Plantorama. Derfor tænker jeg, at det vil passe lige ind i den stil jeg ønsker for vores hjem for tiden 🙂

Har I et godt tip til at få børnene til at sove længe?

Skriv et svar