Søndags hygge med mor tid – og Comme Deux maske

Mig tid med mine skønhedsprodukter

Jeg har som sagt modtaget min første Goodiebox, og den er jeg meget begejtret for. Men som med så mange andre ting er i livet, nyder jeg tingerne stille og roligt. Jeg elsker at give mig tid, til at undersøge og teste nye produkter. Jeg lægger ikke en ansigtsmaske, hvis jeg alligevel er på vej ud af døren. Jeg tror ikke at min hud er modtagelig for ekstra pleje, hvis jeg stresser rundt. Derfor hænger afslapning og rolig atmosfære sammen med ansigtsmasker for mig. 

Den her gule ansigtsmaske kan jeg varmt anbefale, det føltes rar på huden og efterlod min hud gennemfugtet og med fornyet glød. Bonus er at min mor-rynke imellem mine bryn er faldet til ro igen, jeg ved ikke om det er fordi mine børn opføre sig bedre for tiden, eller om det er masken fortjeneste. Nu hvor det ikke er sikkert, vil jeg dog lade tvivlen komme mine børn til gode 😉

Søndags hygge med Essie Gel til neglene

Jeg er blevet meget glad for, at bruge Essie Gel neglelakkerne og har da også fået samlet et par stykker. De holder længe uden at få grimme skrammer, hvis de altså får lov til at tørre ordentligt. Hvis først lakken får hakker og mærker under tørringen, krakelere den noget hurtigere. Jeg sidder på kontor, og hamre derfor løs i et tastetur dagen lang. Om aften blogger jeg ofte, så der hamre jeg lidt videre. Derudover laver jeg mad, skifter bleer og vasker mine hænder forholdvis meget, men lakken holder. På billedet nedenfor kan I se mine negle, og her lakken 7 dage gammel. Jeg syntes faktisk at det er en glimrende holdbarhed, jeg har intet gjort for at de skulle holde længere. Der står nemlig at man skal lakkere med gel lakken hveranden dag, for at opnå en holdbarhed på op til 12 dage. Men på 12 dage er mine negle vokset så meget, at der vil være en tydelig kant i bunden af neglen med udgroning.

Har du prøvet gel neglelak?

Essie gel

One Reply to “Søndags hygge med mor tid – og Comme Deux maske”

Skriv et svar