Søndags hygge på matriklen

Søndags hygge

//Reklame

Hjemme hos er søndag den dag hvor alle er hjemme, eller sådan prøver vi i hvert fald at have det. Så hygger vi hele dagen, vi spiser morgenmad sammen og laver ellers det vi har lyst til. Når vi når til eftermiddagen, skal vi se en Disney film. For efterhånden nogle år siden, snakkede vi om, at der var alt for mange af Disney klassikerne vi ikke havde set fornylig. Det kom sig også af, at Guldklumpen ikke kendte alle de figurer der var i optoget i Disneyland. Den bedste løsning var, selvfølgelig at se dem alle 🙂

En anden ting jeg godt kan lide at bruge min søndag på, er at får lavet nogle blogindlæg klar til ugen. Det er den bedste måde hvor jeg kan nå det hele. Ofte syntes jeg det at lave kollager taget lang tid, men det er sikkert forbi jeg ikke har styr på hvordan programmerne virker. Jeg har faktisk Photoshop, men det er simpelthen så komplekst, at jeg sjælendt bruger det – desværre. For det er jo et rigtig godt program! Derfor har jeg flere gange overvejet at tilmelde mig et Kursus i Photoshop. Men jeg er bare aldrig kommet dertil. Har I været på Photoshop kursus eller kurser i andre billedprogrammer?

Skriv et svar