Søndags shopping med rabat hos Me and The Met

Søndags rabat hos Me and the Met

Reklamelinks er markeret med *

Godmorgen – herhjemme stod pigerne op kl. 6.35, vi skulle jo nødig gå glip af noget! Vi står stort set op ved samme tid hver dag, det er charmen med børn, de ved jo ikke at det er søndag og vi burde sove længe. I dag stod vi op til grå himmel og ingen sol, perfekt vejr til søndag formiddag shopping. I dag kan du hos Me and the Met få minus 30% på sko og kjoler, de har virkelig mange fine kjoler her til sommer. Personligt er jeg ret vild med Ganni kjolerne, men det kommer nok ikke bag på nogle. Ganni plejer altid at designe noget, som falder lige i min smag. Denne gang er det deres slå-om kjoler, og deres t-shirts, og deres sweatshirts. Ja der er som altid, er der ret meget fra deres kollektion jeg er vild med.

Søndags rabat hos Me and the Met

Kjolerne* fra Ganni koster normalt kr. 1.499,- med en rabat hos Me and the Mat på de 30%, koster de i dag kun kr. 1.049,- Det er stadig en slat penge, men at sparer kr. 450,- er da også værd at tage med. En noget billigere kjole er den stribede fra Résumé, den koster normalt kr. 1.000,- og med dagens rabat ender den på kr. 700,-

De sko* jeg har kigget på, er alle sommer sko. Det er også det jeg mangler mest i mit skoskab! De smarte leopard flip flops kan klikkes hjem til kr. 195,- med dagens rabat. Det er de billigste på collagen, men jeg syntes stadig at kr. 200,- for plastik pool sandaler er mange penge. Jeg bruger stadig mine MSCH klip klappere, det skal med på deres 4 år til Florida i år, og jeg ved de glæder sig 😉

Rigtig god søndag alle sammen, jeg kan se at solen er begyndt at titte frem, så måske det bliver endnu en solrig forårsdag.

Søndags rabat hos Me and the Met* på kjoler og sko kan opnås med koden “SUNDAY”. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte vare.

Skriv et svar